20g (garść) ulubionej sałaty
70g (sztuka) figi
60g (porcja) sera mozzarella/Halloumi/koziego
10g (łyżka) oleju rzepakowego lub oliwy
12g (łyżeczka) miodu
10g (łyżeczka) musztardy
Na talerzu rozłożyć sałatę i ser pokrojony w kostkę. Figę obrać, pokroić w ósemki i rozłożyć na sałatce. Wymieszać olej z musztardą i miodem, całość skropić powstałym sosem.
Kontakt:
- 663 032 938
mgr inż. Aleksandra Rzepecka
OPINIA PACJENTA: Zdecydowałam się skorzystać z poradni dietetycznej, ponieważ przeszłam na dietę wegetariańską i chciałam nauczyć się jeść tak, aby moja dieta była odpowiednio zbilansowana, a przy tym wyrobić sobie nawyk regularnego spożywania posiłków. Trafiłam do pani Aleksandry, która układa diety zarówno tradycyjne, jak ...
07.10.2019
Twój komentarz