20g (garść) ulubionej sałaty
70g (sztuka) figi
60g (porcja) sera mozzarella/Halloumi/koziego
10g (łyżka) oleju rzepakowego lub oliwy
12g (łyżeczka) miodu
10g (łyżeczka) musztardy
Na talerzu rozłożyć sałatę i ser pokrojony w kostkę. Figę obrać, pokroić w ósemki i rozłożyć na sałatce. Wymieszać olej z musztardą i miodem, całość skropić powstałym sosem.
Kontakt:
- 663 032 938
mgr inż. Aleksandra Rzepecka
OPINIA PACJENTA: Szczerze polecam porady dietetyczne pani Oli. Jest cierpliwa, odpowiada na wszystkie pytania i bardzo zaangażowana w pracę. W jadłospisie uwzględnia upodobania pacjenta. Myślałem, że będę chodził głodny a tak nie jest:). Na rozpisanej diecie osiągam pożądane efekty. Dziękuję serdecznie.
12.02.2021
Twój komentarz